Ontdek onze expertises.

Op zoek naar talent dat het verschil maakt in digitale transformatie? Wij maken jouw organisatie toekomstproof. Met de inzet van professionals die direct uitblinken op het gebied van IT-support en de Moderne Werkplek.

Wij zijn er voor organisaties die graag zelf aan de knoppen blijven draaien. Maar ook voor klanten die meer energie van andere dingen dan IT krijgen en het beheer van de Moderne Werkplek volledig uit handen willen geven. Wij zorgen in welk geval dan ook voor extra denk- en doekracht.

Make My Day is jouw reddingsvest in periodes van drukte, of om vakanties of ziekte op te vangen. Heb je juist behoefte aan een scherpe blik van buitenaf en een extra shotje kennis? Roep maar, we zijn nooit ver weg. En we hebben precies wat je nodig hebt.

  • Specialisatie

    IT Support

    Eersteklas support van een professional die maar één doel heeft: jouw dag maken. Want blije klanten zorgen ook voor een glimlach op hun gezicht. Cirkel rond!

  • Specialisatie

    Moderne Werkplek

    Wij weten waar de kracht van de Moderne Werkplek ligt. Overal, veilig, flexibel en vooral lekker kunnen werken. Elke dag opstarten met een glimlach en eind van de middag de laptop weer dichtklappen met diezelfde smile, klinkt goed toch?